De 1e collecte voor hulp aan Oost-Europa
Hulp is broodnodig!
Vandaag vindt er een gelabelde collecte plaats. Deze collecte heeft een ZWO doel. Er wordt gecollecteerd voor winterhulp voor ouderen in Oost-Europa via de Stichting Hulp Oost-Europa. Dit is een betrouwbare stichting, die nauw samenwerkt met lokale partijen.

De wintermaanden komen er weer aan en we willen met onze campagne ‘Geef ons heden dagelijks brood’ aandacht vragen voor kwetsbare mensen in Oost-Europa voor wie deze bede heel concreet van toepassing is. Of dat brood er dagelijks weer zal zijn, is voor sommigen namelijk echt de vraag. En daar willen wij iets aan doen.

NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH inz. Diaconie Bethlehemkerk o.v.v. winterhulp Oost-Europa.

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH)
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte. Maak uw bijdrage over naar:
NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is bestemd voor Pastorale arbeid

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via Bethlehemkerkcollectes. Als u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!