De 1e collecte is bestemd voor de diaconie
Deze collecte is voor de Diaconie. De Diaconie steunt diaconale projecten in Nederland en daarbuiten. Ook stemt de Diaconie in diaconale aangelegenheden af met andere instellingen, hulpverleningsinstanties en met de overheid. U steunt onze Diaconie met een gift in de eerste collecte.

Maak uw bijdrage over naar: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH inz. Diaconie Bethlehemkerk o.v.v. diaconie.

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH)
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.

Maak uw bijdrage over naar: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is bestemd voor Pastorale arbeid
Met een gift aan deze collecte draagt u er aan bij dat al deze hartverwarmende diensten via internet te volgen zijn. NL42RABO0373722451 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum, o.v.v. Pastorale Arbeid.

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via Bethlehemkerkcollectes. Als u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!