De 1e collecte is bestemd voor de diaconie: Youth with a Mission
Deze collecte is voor de Diaconie. De Diaconie steunt diaconale projecten in Nederland en daarbuiten. Ook stemt de Diaconie in diaconale aangelegenheden af met andere instellingen, hulpverleningsinstanties en met de overheid. U steunt onze Diaconie met een gift in de eerste collecte.

Youth with a Mission: In deze gezamenlijke dienst van de Bethlehemkerk, Morgenster en Regenboogkerk collecteren we voor Youth with a Mission (YWAM). Dit betreft een multiculturele en  interkerkelijke Christelijke gemeenschap in de stad Zomba in het zuiden van Malawi. YWAM geeft onder andere trainingen, zet bijbelstudiegroepen op en doet kinder- en tienerwerk. Daarnaast  wordt praktische hulp in de gemeenschap geboden zoals hulp bij de aanleg van rieten dakbedekkingen en het aanleggen van sanitair. Recent is er een waterpomp aangelegd in een klein dorpje  in de buurt. Ook helpt YWAM-meisjes die uit geldgebrek in de prostitutie zijn beland een ander leven op te bouwen door ze te helpen weer naar school te gaan of een bedrijfje te starten.
Katinka van Buuren is vrijwilliger voor YWAM in Malawi. Zij is daar enige tijd geweest en vanuit Nederland houdt ze de website bij. Zij komt op 2 januari in de dienst graag  wat vertellen over dit doel.

Uw bijdrage kunt u overmaken op NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH inz. Diaconie Bethlehemkerk onder vermelding van YWAM. Meer informatie over YWAM vindt u hier.

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH)
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.

Uw bijdrage kunt u overmaken op NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is bestemd voor Pastorale arbeid
Met een gift aan deze collecte draagt u er aan bij dat al deze hartverwarmende diensten via internet te volgen zijn. NL42RABO0373722451 t.n.v. Protestantse Gemeente Hilversum, o.v.v. Pastorale Arbeid.

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via Bethlehemkerkcollectes. Als u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!