De 1e collecte is een thermometeractie en is bestemd voor Samen op vakantie.
Mits de coronamaatregelen het toelaten vindt er in mei weer een Samen op Vakantieweek plaats voor ouderen uit Hilversum. Het is de bedoeling om samen een week naar IJsselvliedt in Wezep te gaan, een nieuwe locatie.

Ouderen die zelf niet meer op vakantie kunnen, krijgen daar een prachtige en volledig verzorgde vakantieweek aangeboden. Er worden uitjes gemaakt en ze krijgen alle zorg die ze nodig hebben om te kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. De deelnemers betalen zelf een eigen bijdrage maar deze dekt niet alle kosten. Ook op zondag 23 januari en 30 januari zal voor dit doel gecollecteerd worden.

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. SoV

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is onze avondmaalscollecte en deze is bestemd voor Stichting Laleaua.
Deze organisatie zet zich in voor kansarme zigeunerkinderen in en rondom Tarnaveni, een oude industriestad in centraal Roemenië. Door het geven en ondersteunen van onderwijs aan deze kinderen hoopt het team ter plekke een basis te leggen voor een betere toekomst voor de kinderen. Op termijn zijn deze kinderen hierdoor in staat de vicieuze cirkel van hun ellendig bestaan te doorbreken. Educatie, recreatie en evangelisatie zijn de wegen waardoor het team dit –op basis van vriendschap– wil bereiken.

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Laleaua

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via Bethlehemkerkcollectes. Als u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!