De 1e collecte is een thermometeractie en is bestemd voor Samen op vakantie.
Mits de coronamaatregelen het toelaten vindt er in mei weer een Samen op Vakantieweek plaats voor ouderen uit Hilversum. Het is de bedoeling om samen een week naar IJsselvliedt in Wezep te gaan, een nieuwe locatie. Ouderen die zelf niet meer op vakantie kunnen, krijgen daar een prachtige en volledig verzorgde vakantieweek aangeboden. Er worden uitjes gemaakt en ze krijgen alle zorg die ze nodig hebben om te kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. De deelnemers betalen zelf een eigen bijdrage maar deze dekt niet alle kosten.

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. SoV

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is voor missionair werk

Kerk in, van en voor het dorp
Op allerlei manieren zoeken gemeenten naar mogelijkheden om van betekenis te zijn voor de mensen in hun dorp of stad en verbonden te zijn met hun omgeving. Bijvoorbeeld met een inloophuis waar iedereen welkom is, of met een moestuin voor de hele buurt. Of zoals in Beilen met een oecumenisch mobiel kerkje, waar mensen een kaarsje kunnen aansteken of een gebedskaart kunnen invullen. Het kleine kerkje, waar ruimte is voor één persoon, nodigt uit tot verstilling. Met uw bijdrage aan de collecte ondersteunt de Protestantse Kerk het missionaire activiteiten in het hele land.

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Missionair Werk januari.

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via Bethlehemkerkcollectes. Als u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!