De 1e collecte is voor de Diaconie.
Mits de coronamaatregelen het toelaten vindt er in mei weer een Samen op Vakantieweek plaats voor ouderen uit Hilversum. Het is de bedoeling om samen een week naar IJsselvliedt in Wezep te gaan, een nieuwe locatie. Ouderen die zelf niet meer op vakantie kunnen, krijgen daar een prachtige en volledig verzorgde vakantieweek aangeboden. Er worden uitjes gemaakt en ze krijgen alle zorg die ze nodig hebben om te kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. De deelnemers betalen zelf een eigen bijdrage maar deze dekt niet alle kosten.

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. SoV

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is bestemd JOP, het jeugdwerk van de Protestantse Kerk
Opvoeden doe je samen met anderen. Ook in de geloofsopvoeding hebben ouders anderen om hen heen nodig, een geloofsgemeenschap die hen ondersteunt en ruimte biedt om ervaringen uit te wisselen. De kerk is zo’n plek waar ouders hun geloof kunnen delen en levend houden, hun opvoedvragen kunnen delen en bemoedigd kunnen worden door anderen. Jong Protestants heeft materiaal ontwikkeld om het geloofsgesprek tussen ouders en kinderen te stimuleren. Omdat de rol van vaders in de levens van jonge kinderen nogal eens wordt onderschat zijn er materialen gemaakt rond het vaderschap en geloofsopvoeding. Ook worden kerken ondersteund om een plek te zijn waar gezinnen zich thuis voelen en gehoord weten.

Geef aan de collecte zodat Jong Protestant ouders en gemeenten kan ondersteunen bij de geloofsopvoeding. Hartelijk dank!

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. JOP

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!