De 1e collecte is voor Inloophuis Wording
Als collectedoel heeft de diacionie bij deze ZWO zondag Inloophuis Wording gekozen. Inloophuis Wording wil een open huis bieden voor een ieder die, om welke reden dan ook, dakloos of thuisloos geworden is, voor medeburgers die te kampen hebben met psychische – of verslavingsproblemen en ook voor alleengaanden, die graag anderen willen ontmoeten. Vanuit de christelijke instelling ‘Omzien naar de medemens’ staan vrijwilligers klaar om mensen op te vangen met een kop koffie, thee, brood, soep én een luisterend oor. Ook wordt op donderdagavond een gratis warme maaltijd verzorgd. Dit alles wordt door vrijwilligers georganiseerd en begeleid. De diaconie beveelt daarom deze collecte ook van harte bij u aan.

Meer informatie vindt u op de website: www.inloophuis-wording.nl.

Uw bijdrage kunt u overmaken op NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. Inloophuis Wording

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.

Uw bijdrage kunt u overmaken op NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!