1e collecte voor boeren en boerinnen in Oeganda
De Anglicaanse Kerk van Oeganda stimuleert 1200 boeren en boerinnen om hun krachten te bundelen in sterke boerenorganisaties.

De leiders van deze organisaties krijgen praktische trainingen op veldscholen met demonstratievelden.

Zij geven hun kennis vervolgens door aan andere groepsleden. De kerk wil de mensen zo weerbaar maken tegen klimaatverandering.

Het gaat bij deze projecten om:

• Energiezuinige houtovens en ovens op biogas om houtkap terug te dringen.
  • Zaden die sneller kiemen, of die juist langer kunnen doorgroeien zonder regen.
  • Samen bomen planten om erosie te voorkomen.
  • Hoe boeren samen een betere prijs kunnen vragen voor hun producten.
  • Andere bronnen van inkomsten dan houtskool verkopen.
  • Opleiden tot imker en hulp om bijenkasten aan te schaffen.
  • Spaargroepen vormen om landbouw-investeringen te kunnen betalen.

U kunt uw bijdrage overmaken op: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH inz. Boeren Oeganda

2e collecte: PgH
Deze collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum.

U kunt uw bijdrage overmaken op: NL45 RABO 0373 7225 91 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH

3e collecte:  Pastorale arbeid
Deze collecte is bestemd voor Pastorale arbeid; waardoor we de afgelopen maanden toch prachtige en hartverwarmende diensten hebben mogen meebeleven via internet.

U kunt uw bijdrage overmaken op: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Pastorale arbeid

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!