De 1e collecte is voor de diaconie
Deze collecte is voor de Diaconie. De Diaconie steunt diaconale projecten in Nederland en daarbuiten. Ook stemt de Diaconie in diaconale aangelegenheden af met andere instellingen, hulpverleningsinstanties en met de overheid. U steunt onze Diaconie met een gift in de eerste collecte.

U kunt uw bijdrage overmaken op: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. Diaconie

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH)
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.

U kunt uw bijdrage overmaken op: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is bestemd Wijkkas van de Bethlehemkerk
Deze collecte is bestemd voor Pastorale arbeid. U kunt uw bijdrage overmaken op: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Wijkkas.

Volgende week zondag 6 maart is er een PGH brede collecte voor Oekraïne

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!

Volgende week zondag 6 maart is er een PGH brede collecte voor Oekraïne