In de kerken van de Protestantse gemeente Hilversum maken aanstaande zondag alle collecten plaats voor één collecte. En wel voor noodhulp aan Oekraïne.

Met de collecte sluiten protestantse kerken in Hilversum aan bij die van Kerk in Actie. Geef via de collecte in de kerk of via rekeningnummer NL04 RABO 0373 7117 86 t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Hilversum, o.v.v. Noodhulp Oekraïne.

Klik voor meer informatie hier en hier.

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!