De 1e collecte is voor voor Kerk in Actie: Een betere toekomst voor straatkinderen in IndonesiĆ«.
In de Indonesische stad Yogyakarta leven veel kinderen op straat. Zij worden aan hun lot overgelaten en moeten zichzelf zien te redden.

De organisatie Dreamhouse kijkt naar hen om. Ze zoekt kinderen op straat op, bouwt een band met hen op en kijkt samen met het kind, en met de ouders als die in beeld zijn, welke hulp het beste is. Voor

kinderen die niet meer op straat willen wonen is er een opvanghuis en onderwijs. Dreamhouse wil daarnaast voorkomen dat kinderen op straat belanden. Daarom ondersteunt het ouders om financieel zelfredzaam te worden, zodat ouders hun kinderen kunnen voeden, kleden en naar school laten gaan. Door de coronapandemie is dit werk extra belangrijk geworden: door lockdowns verloren veel ouders hun inkomen en nam het aantal straatkinderen toe. Dreamhouse zet alles op alles om, samen met maatschappelijke instantie, ouders te helpen hun kinderen kleding, zorg, voedsel, liefde en aandacht te kunnen bieden.

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. straatkinderen

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH)
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is bestemd Pastorale arbeid
Deze collecte is bestemd voor Pastorale arbeid.

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Pastorale arbeid.

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!