Mercy Ships - zorg voor iedereen
Zondag 10 april collecteren we voor Mercy Ships. Dankzij de inzet van twee ziekenhuizenschepen kan Mercy Ships  medische zorg verlenen over de hele wereld. ‘Ik verzeker jullie: alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijkste van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan’. Deze woorden uit Mattheüs 25 waren het begin van hun droom: Gods liefde op een praktische manier bieden aan de allerarmste. Door de jaren heen heeft Mercy Ships meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medisch operaties en ontwikkelingsprojecten.

Op dit moment zijn er twee ziekenhuisschepen in de vaart- de Afrika Mercy  en de Global Mercy, het grootste particuliere varende ziekenhuis ter wereld. Beide schepen zijn special ingericht om mensen in de armste landen in Afrika te helpen.

Maakt u het werk van Mercy Ships moglijk? Geef op palmzondag, 10 april, aan de diaconale collecte. Niet in de kerk? Doneer via de App of maak uw gift over naar: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. Mercy Ships

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte. Maak uw bijdrage over naar: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is voor Pastorale arbeid

Geef in de collecte of maak een bijdrage over op: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Pastorale arbeid

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!