De 1e collecte is voor Bosje Liefde
Elke zondag staan er in de kerk bloemen, die wij na de dienst als een groet van ons allen brengen naar gemeenteleden die de aandacht en het medeleven van ons nodig hebben – of die iets bijzonders te vieren hebben. Bij de bloemen geven wij een kaart mee met onze persoonlijke groet.

Met uw gift voor “Bosje Liefde” vult u het fonds aan waaruit de Diaconie de bloemen bekostigt. Wij stellen uw gift zeer op prijs! U kunt uw gift overmaken naar NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. Bosje Liefde Bethlehemkerk

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte. Maak uw bijdrage over naar: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!