De 1e collecte is voor  Thermometer aktie Noodhulp Leprazending
Terwijl de wereld haar adem inhoudt om wat er gebeurt in de Oekraïne voltrekt zich in Afrika een stille ramp: hongersnood. Na drie mislukte regenseizoenen heerst er in Ethiopië momenteel extreme droogte. De recente conflictsituatie maakt hulpverlening moeilijk. Er is onmiddellijk humanitaire steun nodig. De hongersnood loopt de komende maanden verder op. Naar schatting 5.7 miljoen mensen hebben voedselhulp nodig in Zuidoost Ethiopië, waaronder 500.000 ondervoede moeders en kinderen.

Er komt gelukkig noodhulp op gang, maar dit is niet genoeg. Leprapatiënten en mensen met een handicap zijn extra kwetsbaar. Zij hebben vaak geen toegang tot noodhulp. Wij willen nu in actie komen met medische zorg en noodhulp pakketten, voordat het te laat is. Mensen die niet mobiel zijn hebben vaak geen toegang tot de noodhulp. Daarom biedt Leprazending hulp. Ook in andere delen van Afrika zoals Tsjaad en DR Congo is er nood door gebrek aan voedsel en medische zorg.
Als je op zo’n moment van betekenis kunt zijn, wil je maar één ding: helpen. Vandaag vragen wij u: wilt u naar hen omzien?
Dank u wel!

Steun dit werk via de collecte in onze kerk.
Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. Thermometer aktie Leprazending Afrika

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte.
Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

De 3e collecte is voor Pastorale arbeid.
Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722494 PGH inz. PWG Bethlehemkerk o.v.v. Pastorale arbeid

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!