Geloven 20.0
Met een groepje twintigers komen we elke 4-6 weken bij elkaar om elkaar te ontmoeten, samen bijbel te lezen en samen te eten. We praten over wat ons bezig houdt, onderzoeken samen wat we van de Bijbel kunnen leren en hoe we dat kunnen toepassen in ons dagelijks leven. Naast serieus is dit vooral ook erg gezellig!

Elke keer spreken we af bij iemand anders thuis en bereidt een van ons een Bijbelstudie voor. De ene keer komen we bij elkaar op de vrijdagavond, de andere keer op zondagmiddag inclusief maaltijd na afloop.

Ben je twintiger en lijkt het je leuk om mee te doen? Wees welkom! Neem even contact op, dan hoor je waar en wanneer de volgende bijeenkomst is!

Contactpersoon: Jelle Wesselius

30-ers en 40-ers in de kerk
Deze groep spreekt per keer af en treft elkaar meestal bij een van de deelnemers thuis.
Meer info via kerkblad, nieuwsbrief en groepsapp.

Contactpersoon: Jetty Scheurwater

Midden in het leven
Elke twee maanden op de laatste vrijdag van de maand organiseert een groep volwassenen “Midden in het leven”. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor volwassenen van ongeveer 40 tot 67 jaar, die allen op hun eigen manier midden in het leven staan.

De bijeenkomsten starten om 19.00 uur met een ‘American dinner’. Iedere deelnemer heeft thuis iets gebakken, gekookt of bereid dat gedeeld wordt met alle aanwezigen.
Na de gezamenlijke maaltijd kun je kiezen uit twee inhoudelijke onderwerpen die vooraf via de website, kerkblad en/of beamer bekend worden gemaakt. De onderwerpen sluiten aan bij de belangstelling en beleving van de leeftijdsgroep en nodigen uit tot gesprek.
Rond 22.00 besluiten we de avond met een informele borrel.

De data in dit najaar zijn 23 september en 25 november.

De organiserende groep bestaat uit: Annelene Ammerlaan, Gerard Bakker, Erik van Halsema en Anita den Uil.

Heb je een idee voor een onderwerp voor komend seizoen? Geef het door via de website.

Contactpersoon: Gerard Bakker