Op zondag tijdens de eredienst organiseert de Bethlehemkerk voor kinderen en jongeren: oppas, kinderdienst en tienerdienst. Zijn jullie er weer bij dit seizoen? Of kom je voor het eerst? Ook als je op de basisschool zit, ben je van harte welkom.

Iedere zondag in de Bethlehemkerk is er voor alle kinderen en hun ouders meer dan voldoende plaatsen beschikbaar, er is gegarandeerd altijd ruimte voor jullie. De eerste twee rijen stoelen in de kerkzaal zijn exclussief voor jullie gereserveerd, zodat je makkelijk van en naar de oppasruimte en kinderdienstruimte kunt lopen. Van te voren aanmelden is gewenst: klik hier. We kijken naar jullie uit!

Vanaf deze zondag mogen jullie weer elke zondag naar de kinderdienst in de kerk komen. Maar als je vandaag nog niet komt, kan je ook thuis naar de kerkdienst kijken en luisteren naar het verhaal. Of je gaat het verhaal zelf lezen en daarna knutselen. Veel plezier thuis en misschien tot gauw in de kerk.

Zondag 13 september 2020

Kinderdienst Bethlehemkerk voor thuis

Genesis 1:1 - 2:4

- verhalen & uitleg
 Werkbladen
- schepping memory
- schepping dobbelstenen
- schepping puzzel
- schepping woordpuzzel
- dobbelstenen
- kleurplaat groot

Zet het alvast in je agenda: Het kampweekend op 3 en 4 oktober 2020!

Ook dit jaar zijn we vol enthousiasme begonnen met het organiseren van het jaarlijkse Kinderkerkkamp, dit jaar op 3 en 4 oktober. We zouden het Kerkkamp op de locatie in Valkeveen houden, maar helaas heeft deze locatie, ivm alle regels rond corona, geannuleerd. Maar GEEN  kinderkerkkamp, dat kan natuurlijk niet! De leiding gaat zoeken naar een alternatief. Dus houd het weekend nog vrij voor uw kind(eren).

NB:  Het is mogelijk dat het een dagprogramma wordt, zonder locatie voor de nacht, dus wellicht dat de kinderen gewoon thuis slapen. We houden u hierover op de hoogte in de nieuwsbrief en op de website.