Op zondag tijdens de eredienst organiseert de Bethlehemkerk voor kinderen en jongeren: oppas, kinderdienst en tienerdienst. Zijn jullie er weer bij dit seizoen? Of kom je voor het eerst? Ook als je op de basisschool zit, ben je van harte welkom.

Samen met de andere kerken van de Protestantse Gemeente Hilversum staan we de komende zondagen stil bij de zeven radicale woorden van Jezus. Van 7 juni tot en met 19 juli gaat het in de kinderdiensten online over de ā€˜radicale woorden van Jezusā€™ of wel ā€˜de moeilijk te begrijpen woorden van Jezusā€™.

Online kinderdienst:

Je kan meedoen met de dienst via de link: http://meet.jit.si/kinderdienstrgb. Het is handig om de kerkdienst van de Bethlehemkerk te beluisteren; als de dominee het kindermoment heeft gehad, gaan wij van start. Vanaf 10.00 kun je al jit.si aan zetten om te kijken hoe het werkt en er klaar voor te zijn. Zorg dat je geluid uit staat als je nog aan het wachten bent. Je kunt je microfoon dan op mute zetten.

Zondag Thema   Verhaal  Werkvorm  Extra

7 juni 2020