Op zondag tijdens de eredienst organiseert de Bethlehemkerk voor kinderen en jongeren: oppas, kinderdienst en tienerdienst. Zijn jullie er weer bij dit seizoen? Of kom je voor het eerst? Ook als je op de basisschool zit, ben je van harte welkom.

Iedere zondag in de Bethlehemkerk is er voor alle kinderen en hun ouders meer dan voldoende plaatsen beschikbaar, er is gegarandeerd altijd ruimte voor jullie. Van te voren aanmelden is gewenst: klik hier. We kijken naar jullie uit!

Jullie mogen weer elke zondag naar de kinderdienst in de kerk komen. Maar als je nog niet komt, kan je ook thuis naar de kerkdienst kijken en luisteren naar het verhaal. Of je gaat het verhaal zelf lezen en daarna knutselen. Veel plezier thuis en misschien tot gauw in de kerk.

Op zondag 13 juni lezen we uit Johannes 3: 1-16:  Gesprek in de nacht
Nikodemus is een Farizeeƫr. Hij komt in de nacht naar Jezus toe en praat met Jezus over wat het betekent om opnieuw geboren te worden.

Zondag 13 juni

Voorbereiden