De zomervakantie is alweer voorbij. Nu de scholen weer begonnen zijn, gaat de kinderdienst aanstaande zondag 30 augustus ook weer verder.  Dat doen we nog online, samen met de Morgenster en de Regenboogkerk.

Vanaf 10.00 uur kan je  jit.si (klik hier voor de link) al aanzetten om te kijken hoe het werkt en klaar gaan zitten voor de kinderdienst. Zorg dat je geluid uit staat als je nog aan het wachten bent. Je kunt je microfoon dan op mute zetten. Vanaf het kindermoment in de dienst gaat de kinderdienst online beginnen.

Komende zondag is er ook weer live en/of online kinderdienst in de Morgenster. Zie  schema voor de uitnodiging en protocol voor live bezoek.
Kinderdienst Bethlehemkerk:
De dienst in de Bethlehemkerk heeft een ander thema dan de online-kinderdienst.

In de Bethlehemkerk is het thema: ‘Verstaan we elkaar?’ In het verhaal verstaan de mensen elkaar opeens niet meer. Dat is knap lastig als je met z’n allen een toren aan het bouwen bent.

Zondag 30 augustus 2020

Kinderdienst Bethlehemkerk voor thuis

Online kinderdienst

met Morgenster en Regenboogkerk

Handelingen 17:16 en 17: 22-34 --- Uitnodiging  & verhalen/werkbladen

Genesis 11: 1-9

Verhalen & werkbladen KoZ

---

Toren van Babel

---

Vanaf 13 september is er iedere zondag in de Bethlehemkerk voor alle kinderen en hun ouders voldoende plaatsen beschikbaar, er is gegarandeerd altijd ruimte voor jullie. De eerste twee rijen stoelen in de kerkzaal zijn exclussief voor jullie gereserveerd, zodat je makkelijk van en naar de oppasruimte en kinderdienstruimte kunt lopen. Van te voren aanmelden is gewenst, maar niet strikt noodzakelijk.

Zet het alvast in je agenda: Het kampweekend op 3 en 4 oktober 2020!

Ook dit jaar zijn we vol enthousiasme begonnen met het organiseren van het jaarlijkse Kinderkerkkamp, dit jaar op 3 en 4 oktober. We zouden het Kerkkamp op de locatie in Valkeveen houden, maar helaas heeft deze locatie, ivm alle regels rond corona, geannuleerd. Maar GEEN  kinderkerkkamp, dat kan natuurlijk niet! De leiding gaat zoeken naar een alternatief. Dus houd het weekend nog vrij voor uw kind(eren).

NB:  Het is mogelijk dat het een dagprogramma wordt, zonder locatie voor de nacht, dus wellicht dat de kinderen gewoon thuis slapen. We houden u hierover op de hoogte in de nieuwsbrief en op de website.