Iedere zondag in de Bethlehemkerk is er voor alle kinderen en hun ouders meer dan voldoende plaatsen beschikbaar, er is gegarandeerd altijd ruimte voor jullie. De eerste twee rijen stoelen in de kerkzaal zijn exclussief voor jullie gereserveerd, zodat je makkelijk van en naar de oppasruimte en kinderdienstruimte kunt lopen. Van te voren aanmelden is gewenst: klik hier. We kijken naar jullie uit!

Jullie mogen weer elke zondag naar de kinderdienst in de kerk komen. Maar als je nog niet komt, kan je ook thuis naar de kerkdienst kijken en luisteren naar het verhaal. Of je gaat het verhaal zelf lezen en daarna knutselen. Veel plezier thuis en misschien tot gauw in de kerk.

Matteus zet twee groepen mensen naast elkaar. Mensen die zeggen dat ze willen helpen in de tuin van God, maar het toch niet doen. En mensen die zeggen dat ze het niet willen doen, maar toch meehelpen.

Zondag 27 september 2020

Kinderdienst Bethlehemkerk voor thuis

Matteus 21:23-32

Ja, nee of toch?

Werkblad

Zet het alvast in je agenda: Kinderkerkkamp: vrijdagavond 2 en zaterdag 3 oktober 2020

Het kinderkerkkamp gaat -op het nippertje- door! Eén belangrijke wijziging: we starten vrijdagavond en eindigen zaterdag einde van de dag. Klik hier voor meer informatie.