Iedere zondag in de Bethlehemkerk is er voor alle kinderen en hun ouders meer dan voldoende plaatsen beschikbaar, er is gegarandeerd altijd ruimte voor jullie. De eerste twee rijen stoelen in de kerkzaal zijn exclussief voor jullie gereserveerd, zodat je makkelijk van en naar de oppasruimte en kinderdienstruimte kunt lopen. Van te voren aanmelden is gewenst: klik hier. We kijken naar jullie uit!

Jullie mogen weer elke zondag naar de kinderdienst in de kerk komen. Maar als je nog niet komt, kan je ook thuis naar de kerkdienst kijken en luisteren naar het verhaal. Of je gaat het verhaal zelf lezen en daarna knutselen. Veel plezier thuis en misschien tot gauw in de kerk.

Wie heeft de macht?

In Babylon wordt een wet van kracht die bepaalt dat niemand een vraag mag stellen aan een god of een mens, behalve aan de koning. DaniĆ«l houd zich daar niet aan. Hij bidt tot God, zoals zijn gewoonte is. Hij wordt in de leeuwenkuil gegooid en overleeft het.

Zondag 4 oktober 2020

Kinderdienst Bethlehemkerk voor thuis