Iedere zondag in de Bethlehemkerk is er voor alle kinderen en hun ouders meer dan voldoende plaatsen beschikbaar, er is gegarandeerd altijd ruimte voor jullie. De eerste twee rijen stoelen in de kerkzaal zijn exclussief voor jullie gereserveerd, zodat je makkelijk van en naar de oppasruimte en kinderdienstruimte kunt lopen. Van te voren aanmelden is gewenst: klik hier. We kijken naar jullie uit!

Jullie mogen weer elke zondag naar de kinderdienst in de kerk komen. Maar als je nog niet komt, kan je ook thuis naar de kerkdienst kijken en luisteren naar het verhaal. Of je gaat het verhaal zelf lezen en daarna knutselen. Veel plezier thuis en misschien tot gauw in de kerk.

Waar ga je heen?
Vandaag horen de kinderen het verhaal van de drie wijzen die op zoek gaan naar de koning en Jezus vinden.

Zondag 3 januari 2021

Kinderdienst Bethlehemkerk voor thuis