Van harte welkom
Graag heten we u van harte welkom in de kerkdienst. Vanwege de coronapreventie is er wel een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar in de kerkzaal. Daarom gebruiken we voorlopig een reserveringssysteem. Om een eerlijke verdeling te maken is er per week vastgesteld welke groep gemeenteleden als eerste mag reserveren. Er zijn vier groepen, gelijk aan de vier secties: Gijsbrechtkwartier, Zeeheldenkwartier, Kerkelanden en de Buitenwijkers.
Deze groep kan reserveren tot en met de woensdag vooraf aan de betreffende kerkdienst. Vanaf donderdag tot en met zaterdag 12.00 uur kunnen de overgebleven plaatsen door iedereen gereserveerd worden.

Sectie Zondag
Kinderen met hun ouders zijn iedere zondag welkom
Buitenwijkers 13 september, 11 oktober
Gijsbrechtkwartier 20 september, 18 oktober
Kerkelanden 4 oktober, 1 november
Zeeheldenkwartier 27 september, 25 oktober

In de RdB van deze maand staat een totaaloverzicht [klik hier] en in de nieuwsbrief wordt iedere week vermeld welke sectie deze week als eerste mag reserveren.

Reservering
Reserveren gaat via het systeem van Eventix, helemaal onderaan op deze pagina. Klik bij de gewenste kerkdienst op de rode plus voor het aantal personen waarvoor u wilt reserveren. Daarna kiest u ‘volgende’ en vult u voor u als besteller èn voor elke bezoeker de gewenste gegevens in. Als u uiteindelijk de order plaatst zult u een mail ontvangen.

Let op: u hoeft geen afdruk of download te hebben voor uw ticket. Wij hebben bij de ingang ter controle een lijst met de namen liggen. Wij zullen twee weken na de kerkdienst alle gegevens verwijderen/vernietigen.

Afzeggen
Als u toch niet kunt komen en uw reservering af wilt zeggen kunt u een bericht via het contactformulier sturen met uw naam en de datum waarvoor u af wilt zeggen.

Kerkdienst met beeld
Wij zullen de kerkdiensten via internet met beeld blijven uitzenden voor iedereen. Als bezoeker van de dienst kan het zijn dat u herkenbaar in beeld komt.

Coronapreventie
Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zich veilig kan voelen om de kerkdienst te bezoeken. In het kerkgebouw gelden daarom een aantal afspraken. Het is belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent.

Heeft u vragen? Stel ze via het contactformulier.

Klik hieronder op het plaatje van de website en u wordt doorgeleidt naar Eventix

Klik hier voor toelichting en handleiding voor gebruik van het reserveringssysteem.

Lukt het u niet? Gebruik het het contactformulier of neem contact op met uw ouderling.