Op vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni komen we als leden van BeMoRe samen in actie met Present. In samengestelde groepjes gaan we door heel Hilversum heen aan de slag om mensen te helpen die het goed kunnen gebruiken. Iedereen, jong en oud, kan hieraan meedoen. Via het aanmeldformulier van Stichting Present kun je aangeven wanneer je kunt meedoen en wat je voor hulp kunt bieden. Let op, de uiterste aanmelddatum is 15 april aanstaande. Vul hier je beschikbaarheid voor de tijdcollecte van Present in: www.presenthilversum.nl/tijdcollecte of neem contact op met een van de diakenen.

Wat doet Stichting Present in Hilversum?
Present wil het omzien naar elkaar in de samenleving versterken. Want armoede of eenzaamheid kan iedereen overkomen, en veel mensen willen hier best iets aan doen.
Present brengt groepen mensen die willen helpen in contact met degenen die om deze hulp verlegen zitten, in de vorm van sociale en praktische ontmoetingsprojecten. Denk aan het opknappen van een verwilderde tuin, helpen met schilderen, opruimen of laminaat leggen, maar ook door bijvoorbeeld het organiseren van een verjaardagsfeestje voor kinderen bij wie dit door de omstandigheden thuis niet mogelijk is. Of door een middag te rolstoelwandelen met ouderen. Ook worden er nieuwe initiatieven voor meer verbinding geïntroduceerd in Hilversum zoals de campagne Let's Meet, De Derde Helft en de Buurtcamping.