De *Magie* van een moment

Janet Klaver is een natuurfotograaf die in haar werk vergeten schoonheden aan het licht brengt. Geïnspireerd door de natuur gaat ze dagelijks op pad om de mooiste momenten vast te leggen. Haar foto’s kenmerken zich door een intensiteit aan kleur, speelse details en creativiteit. Ze nodigt de kijker uit om stil te staan waar in het dagelijks leven vaak aan voorbij gegaan wordt. Een herinnering aan het nu en de magie van onze omgeving in het Gooi.

Kunst in de natuur

Naast haar liefde voor het zichtbaar maken van ‘puur natuur’ maakt Janet ook composities met objecten die ze langs, of juist buiten de paden vindt en fotografeert deze. Ook speelt ze met het spiegelen van foto’s wat bijzonder intrigerende en soms abstracte beelden oplevert. Haar oog voor schoonheid en de passie waarmee ze werkt maakt Janet een kunstenaar op meerdere gebieden.

Janet heeft zich in het leven langere tijd onzichtbaar gevoeld. De natuur leerde haar, de wereld anders zien en ook meer stil te staan bij zichzelf. Door het publiek mee te laten kijken door haar lens geeft ze zichzelf ook een podium, en dat voelt goed.

De meeste foto’s die hier aan de wand hangen zijn gefotografeerd in Hilversum, o.a.

  • Wester –en Zuiderheide, Zanderij, Hoorneboegseheide, Spanderswoud/Franse kamp, Corversbos etc.

(We hebben zoveel keus en alles ligt op loopafstand voor mij ☺)

Veel kijkplezier,

Lieve groet, Janet Klaver
06-38315652 

Bel gerust als je vragen hebt of als je belangstelling hebt voor een bepaalde foto.
Puurklaverfotografie - je kan mij volgen op Facebook en Instagram