Geloven 20.0
Afgelopen seizoen zijn de twintigers van de Bethlehemkerk regelmatig bij elkaar gekomen om een hapje te eten en een goed gesprek te voeren. Ook komend seizoen zullen we dit gaan doen. Wil je de uitnodiging niet missen, laat het dan weten!

Contactpersonen:

30-ers en 40-ers
Deze groep komt enkele keren bij elkaar en maakt er vooral een sociaal gebeuren van. De afspraken lopen via een Whats App groep. Wil je meedoen, laat het mij weten!

Contactperson:

Werkgroep Kerk en Buurt

De kerk heeft de buitenwereld en de buitenwereld heeft de kerk wat te bieden. Daarom zoekt de Werkgroep contact met mensen uit de buurt en met maatschappelijke organisaties die in de buurt actief zijn. Bij bijzondere gelegenheden, zoals bezinningsmomenten, herdenkingen, bij het reageren op rampen en andere grote maatschappelijke gebeurtenissen en in discussies over maatschappelijk relevante thema’s wil de groep van gedachten wisselen met anderen en daarbij ook nadrukkelijk de eigen, op het christelijk geloof gebaseerde gedachten ventileren.

Leden van de werkgroep Kerk en Buurt :

Bonny Rem, Marijke van Grafhorst, Hanneke Bekker, Rob Kooijmans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (coördinatie).

Midden in het leven
Elke twee maanden op de laatste vrijdag van de maand organiseert een groep volwassenen “Midden in het leven”. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor volwassenen van ongeveer 40 tot 67 jaar, die allen op hun eigen manier midden in het leven staan.

De bijeenkomsten starten om 19.00 uur met een ‘American dinner’. Iedere deelnemer heeft thuis iets gebakken, gekookt of bereid dat gedeeld wordt met alle aanwezigen.
Na de gezamenlijke maaltijd kun je kiezen uit twee inhoudelijke onderwerpen die vooraf via de website, kerkblad en/of beamer bekend worden gemaakt. De onderwerpen sluiten aan bij de belangstelling en beleving van de leeftijdsgroep en nodigen uit tot gesprek.
Rond 22.00 besluiten we de avond met een informele borrel.

De data zijn 27 september, 29 november 2019 en 31 januari, 27 maart en 5 juni 2020.

De organiserende groep bestaat uit: Annelene Ammerlaan, Anita den Uil en Sandra Heemsbergen.

Heb je een idee voor een onderwerp voor komend seizoen? Geef het door via de website.

Contactpersonen: