Organisten
20160216 orgelDe Bethlehemkerk prijst zich gelukkig met een groep vaste organisten. Zij werken beurtelings aan de eredienst mee. De groep wordt gevormd door Henk van Dijk, Annerose Korporaal, Martin Moree en Piet Philipse.

Vocaal
Bij bijzondere gelegenheden, zoals bij voorbeeld een startzondag, herdenking van overledenen, avondmaalsviering of een kerstnachtdienst, werkt er regelmatig een koor mee aan de erediensten.
Het kerkkoor besteedt naast de liturgische gezangen ook aandacht aan nieuwe liederen. De repetities zijn per project op donderdag van 19.30–21.00 uur in de kerkzaal van de Bethlehemkerk.
Het projectkoor verzorgt twee maal per jaar een viering waarbij een wat groter muzikaal werk wordt uitgevoerd. Naast een vaste kern is er een aantal leden dat projectmatig meewerkt. Er wordt per project op donderdagavond van 20.00–22.00 uur gerepeteerd in de kerkzaal van de Bethlehemkerk.

Contactpersoon: Marlene Erdmann

20170314 muziekavond

Combo
In diverse samenstellingen wordt regelmatig meegewerkt door instrumentalisten uit onze kerk, dit alles onder leiding van onze cantor Marlene Erdmann. Een goede traditie is de jaarlijkse kinderkerstmusical op kerstmorgen.

Contactpersoon: Marlene Erdmann,