Naast iedere dag een open deur, zijn er nog veel meer activiteiten in Hilversum.

Hieronder een overzicht van activiteiten bij de deelnemers van de Levende Adventskalender 2021.

Komende week zullen bij alle bullits ook de hyperlinken actief worden, zodat je gemakkelijk kunt doorklikken naar de betreffende website voor actuele informatie.

• Woensdag 1 december t/m zaterdag 4 december Herdenking '50 jaar na de brand', zie www.grotekerkhilversum.nl/brand50
  • Zaterdag 4 december Kerstconcert Oden van Salomo (De Morgenster)
  • Zaterdag 11 december a Taste of Christmas (Diependaalse kerk)
  • Zaterdag 11 december Kerstmarkt (Morgenster)
  • Donderdag 16 december 19.00-21.00 uur Lighten the Night (Grote Kerk), zie www.lightenthenight.nl
  • Vrijdag 17 december Kerstconcert pupillen Gitaarleraar (Bethlehemkerk)
  • Vrijdag 17 december Licht labyrint (de Kapel)
  • Zaterdag 18 december 14.00-16.00 uur Open kerk (Grote Kerk), zie www.grotekerkhilversum.nl
  • Zaterdag 18 december Kerstconcert Road to Bethlehem, (Bethlehemkerk)
  • Zaterdag 18 december kerstliederen zingen (Morgenster)
  • Zaterdag 18 december Kerstevent in de Geus (15 uur)
  • Zondag 19 december Kerstverhaal in Hilversum Zuid
  • Donderdagavond 23 december "Kaarsjesavond" van het Leger des Heils Kerstliederen zingen op de Groest
  • Vrijdagavond 24 december: Kinder Kerstnacht (16.30 - 19:00 uur Oud-katholieke kerk St. Vitus aan het Melkpad)
  • Zaterdag 25 december: Eerste Kerstdag: alle kerken open, zie betreffende websites
  • Zondagmiddag 26 december Tweede Kerstdag vanaf 11.00 tot 14.00  uur Kerst-inn van het Leger des Heils op. Het is een inloop waar iedereen welkom is.