Zondag 12 november waren ook wij, 37 kinderen met veel (groot)ouders en vrijwilligers, in de Kliederkerk bezig met het klimaat.

Met zachte wereldbol-ballen hebben we gezellig kennisgemaakt met elkaar. Het was een rommeltje in de kerk, overal lag afval. Gelukkig hebben de kinderen geweldig geholpen met het opruimen. Het afval werd keurig in de verschillende afvalbakken gegooid. Zo konden we op het schone liturgisch centrum horen over de zeven scheppingsdagen. Met speciale aandacht, naast de zorg voor onze mooie aarde, voor de laatste dag, de rustdag. Er is ook veel gedanst en gezongen.

Nadat we als volwassenen de kinderen onder het zegenkleed de zegen van onze God hebben gegeven, mochten we kliederen. De kinderen hebben een prachtige toekomststoel versierd. Deze gaat mee naar alle vergaderingen zodat we de kinderen en de toekomstige bewoners van deze aarde nooit vergeten. Verdere favorieten waren de stiltehanger, de grasmannetjes en de insectenhotels.

Na het buiten touwtrekken en het eten van de heerlijk gebakken pannenkoeken konden we met een goed gevoel naar huis. Met onze speciale dank aan de vele vrijwilligers!

Het Kliederkerkteam.

20231112 Kliederkerk04

 Foto 1 van 4

20231112 Kliederkerk03

Foto 2 van 4

20231112 Kliederkerk02

 Foto 3 van 4

20231112 Kliederkerk01

 Foto 4 van 4