Hoe erg is het eigenlijk, met de klimaatverandering? Wat merken we ervan in Hilversum? Wat doen we eraan?

Weerman en klimaatdeskundige Reinier van den Berg (bekend van RTL4) houdt een mooie, confronterende en inspirerende lezing over klimaat en duurzaamheid. Hij kijkt daarbij naar onze situatie in 't Gooi. Gespreksleider is theoloog en radiopresentatrice Hennie Burggraaff.

Het netwerk van duurzame doeners Hilversum100 vertelt aansluitend over lokale duurzame initiatieven. Loop tijdens de afsluitende borrel langs de marktkraampjes en ontdek wat u zelf kunt doen.

De Groene Kerken Hilversum nodigen u uit voor deze inspirerende en hoopgevende avond vrijdag 8 maart, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De groene Bethlehemkerk zet hiervoor de deuren open, Loosdrechtseweg 263, 1215 JV in Hilversum. Toegang is gratis, vrijwillige bijdrage wordt gevraagd. Voor meer informatie en aanmelden (niet verplicht) mail de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij de Groene Kerken Hilversum zijn aangesloten De Kapel, Bethlehemkerk, De Morgenster en de Oud-Katholieke St. Vitus.

Download hier de flyer.

Foto: Carla Manten Fotografie

Sinds 2018 is de Bethlehemkerk een groene kerk. Dat betekent dat de Bethlehemkerk zich blijvend inspant voor een groenere en betere wereld.

Wilt u meer weten, stuur dan een bericht naar ds. Aster Abrahamsen of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.