De jongeren van Bemore+ hebben in de catechisatie nagedacht over ‘Zet de ander in zijn kracht!’. Hoe doe je dat? In de jongerendienst van zondag 9 juni hebben de jongeren dit gedeeld met alle gemeenteleden. Samen met ds. Oane Reitsma hebben ze dienst voorbereid.

Handelingen 6:1-7 en het lied ‘Ik geloof in jou’ stonden centraal. Dit lied heeft geklonken bij The Passion in Zeist. De jongeren zijn daarbij geweest. Samen met Marcel Poorthuis hebben ze lied geoefend. Met elkaar hebben we gebeden gemaakt.

Tijdens het vastenweekend hebben de jongeren zich laten sponsoren voor ‘Geloven in Spangen’. In de dienst is bekend gemaakt dat deze actie, samen met collecteopbrengsten, in totaal € 4.867,30 heeft opgebracht. Veel dank aan alle gevers. Hiermee kan Geloven in Spangen nog meer mensen in hun kracht zetten. Zij kunnen hiermee kinderen coachen en speelgoed aanschaffen, laten ze ons weten via het bedankfilmpje Watch.

In dienst is afscheid genomen van de jeugdouderlingen Wouter en Esther. De jongeren hebben samen koekjes gebakken en een T-shirt gemaakt, ze staan als groep in hun kracht!

Al met al hebben de jongeren dit jaar een mooie reis gemaakt waarvan ze tijdens de jongerendienst iets hebben laten zien.

Zelf het lied zingen of nog een keer beluisteren? Ga naar:Geloof – William Spaaij | The Passion .

Namens de jongeren en leiding, Peter van Wesel