Bent u nog niet eerder mee geweest met de Samen op Vakantieweek? Dan nodigt de werkgroep Samen op Vakantie u uit voor deze bijzondere vakantie met en van onze Protestantse gemeente. Kent u de Samen op Vakantieweek al? Dan wilt u zich vast weer aanmelden. De vakantieweek is in het bijzonder bedoeld voor mensen die moeilijk zelfstandig op vakantie kunnen.

De Samen op Vakantieweek van onze Protestantse gemeente duurt van 9 tot 16 november 2024. Wilt u in alle rust een weekje weg met de kerk? Ga dan mee naar IJsselvliedt bij Wezep. In het huis zijn alle faciliteiten beschikbaar. Voldoende zorgprofessionals gaan mee om u een onbezorgde week te bieden.

Mocht u om financiële redenen twijfelen of uw mee kunt, bespreek dit dan met uw wijkcontactpersoon of een diaken van de wijkdiaconie. Zij bekijken of er een financiële tegemoetkoming mogelijk is. Ook als u om andere redenen twijfelt, kunt u contact opnemen met de wijkcontactpersoon.

Aanmelden kan vanaf nu. Neem daarvoor contact op met de contactpersoon in uw wijk of met coördinatorDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Thermometeractie

Deze diaconale vakantieweek is een begrip in onze Protestantse gemeente. Dat laat de thermometeractie weer zien. De teller staat op dit moment op ruim 3.000 euro. Alle gevers heel hartelijk dank! Wilt u nog bijdragen? Maak uw gift over naar NL04 RABO 0373 7117 86 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum o.v.v. Samen op Vakantie.