Silo - De Ontmoeting

Om 10.00u brandde de kerstverlichting in ons kerkgebouwtje en stonden koffie, thee, chocolaatjes, eigengebakken gemberkoekjes en wij zelf klaar om onze gasten te ontvangen. We begonnen eerst zelf maar met een kopje koffie en praatten wat bij. Al snel sloot onze eerste bezoekster, een oude getrouwe 🙂, daarbij aan.

Rond 11.00u kwam er nog een mevrouw. Zij vond het thema van de Levende Adventskalender “Geef licht!” heel mooi en we hebben daarover en over nog vele andere zaken fijn van gedachten kunnen wisselen. We kijken terug op een gezellige ochtend.

KRO-NRCV

Op vrijdagmiddag 17-12 gingen de deuren bij KRO-NCRV open voor de Levende Adventskalender. Herma Bosma en Reinder van Dijk waren gastvrouw en gastheer. Er kwamen zes bezoekers, die hebben genoten van koffie, thee en chocolademelk op het Mediaplein, het hart van de KRO-NCRV waar programmamakers elkaar ontmoeten. Naast gezellig samenzijn werd er ook een rondleiding gegeven door het gebouw, onder andere in het studio-gedeelte waar De Slimste Mens wordt opgenomen.