Website
Op www.bethlehemkerk.nl vindt u alle informatie over de Bethlehemkerk. Een team van vrijwilligers werkt de website wekelijks bij. Zo treft u er alle relevante informatie aan, de recente preken, foto’s van wat er zoal in de gemeente gebeurt, de programma-agenda en nog veel meer.

Eindredactie: Gert Stegeman
Systeembeheer: Ton Smeele

De Nieuwsbrief ontvangt u per e-mail na aanmelding.

Sociale media
De Bethlehemkerk heeft een eigen Twitter-account: twitter.com/Bethlehemkerk. Via deze tweets kunt u zich op de hoogte laten houden van activiteiten en dergelijke.
Ook heeft de Bethlehemkerk een eigen Facebookpagina:
www.facebook.com/protestantse.wijkgemeentebethlehemkerk

Rond de Bethlehemkerk
Naast de digitale kanalen heeft onze wijkgemeente ook nog de papieren Rond de Bethlehemkerk. Dit blad wordt gratis verstrekt en bevat nieuws uit de gemeente en andere interessante artikelen.Het verschijnt vier maal per jaar. Vrijwilligers bezorgen het wijkblad bij de kerkleden.
Kopij: uiterlijk op de in het lopende nummer aangegeven datum aanleveren.

Kerkblad voor Hilversum
Het Kerkblad voor Hilversum geeft informatie over alle bij de PKN Hilversum betrokken gemeenten en wordt toegezonden aan alle leden, die als ‘actief’ geregistreerd zijn. Wie als ‘passief’ geregistreerd is en vraagt om het kerkblad, krijgt het ook. Eénmaal per jaar ontvangt u een verzoek om een bijdrage ten behoeve van het kerkblad te geven van ten minste (zo mogelijk) € 47.50. Niet-leden binnen en buiten Hilversum kunnen zich abonneren.
Opgave en adreswijzigingen bij het kerkelijk bureau.

Kopij voor de wijkberichten kunt u uiterlijk maandag voor 22.00 uur digitaal aanleveren bij Mieke van Veen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Andere kopij kunt u aanleveren bij de redactie van het kerkblad, gevestigd in het kerkelijk bureau aan de Loosdrechtseweg 263B of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..