Website
Op www.bethlehemkerk.nl vindt u alle informatie over de Bethlehemkerk. Een team van vrijwilligers werkt de website wekelijks bij. Zo treft u er actuele informatie aan, preken, foto’s van wat er zoal in de gemeente gebeurt, de programma-agenda en nog veel meer.

Eindredactie: Gert Stegeman
Systeembeheer: Ton Smeele

De Nieuwsbrief ontvangt u per e-mail na aanmelding.

Sociale media
De Bethlehemkerk heeft een eigen Twitter-account: twitter.com/Bethlehemkerk. Via deze tweets kunt u zich op de hoogte laten houden van activiteiten en dergelijke.
Ook heeft de Bethlehemkerk een eigen Facebookpagina:
www.facebook.com/protestantse.wijkgemeentebethlehemkerk

Rond de Bethlehemkerk
Naast de digitale kanalen heeft onze wijkgemeente ook nog de papieren Rond de Bethlehemkerk. Dit blad wordt gratis verstrekt en bevat nieuws uit de gemeente en andere interessante artikelen.Het verschijnt vier maal per jaar. Vrijwilligers bezorgen het wijkblad bij de kerkleden.
Kopij: uiterlijk op de in het lopende nummer aangegeven datum aanleveren.

Kerkbrink
Kerkbrink geeft informatie over alle bij de PKN Hilversum betrokken gemeenten en wordt toegezonden aan alle leden, die als ‘actief’ geregistreerd zijn. Wie als ‘passief’ geregistreerd is en vraagt om het kerkblad, krijgt het ook. Eénmaal per jaar ontvangt u een verzoek om een bijdrage ten behoeve van Kerkbrink te geven. Niet-leden binnen en buiten Hilversum kunnen zich abonneren.
Opgave en adreswijzigingen bij het kerkelijk bureau:

Kopij voor de wijkberichten kunt u uiterlijk op de donderdag die voorafgaat aan de eerste zondag van de maand, en vòòr 23.00 uur sturen naar Mieke van der Veen:

Andere kopij kunt u aanleveren bij de redactie van Kerkbrink, gevestigd in het kerkelijk bureau aan de Loosdrechtseweg 263A of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..