Website
Op www.bethlehemkerk.nl vindt u alle informatie over de Bethlehemkerk. Een team van vrijwilligers werkt de website wekelijks bij. Zo treft u er actuele informatie aan, preken, foto’s van wat er zoal in de gemeente gebeurt, de programma-agenda en nog veel meer.

Eindredactie: Piet Meindertsma
Systeembeheer: Ton Smeele

Nieuwsbrief
De Bethlehemkerk heeft een wekelijkse nieuwsbrief voor iedereen die actief meeleeft met de gemeente, vol verhalen, materialen en activiteiten. 
De Nieuwsbrief ontvangt u na aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. elke vrijdagochtend in uw mailbox. 
Kopij voor de Nieuwsbrief kan ingestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sociale media
De Bethlehemkerk heeft een eigen Twitter-account: twitter.com/Bethlehemkerk. Via deze tweets kunt u zich op de hoogte laten houden van activiteiten en dergelijke.
Ook heeft de Bethlehemkerk een eigen Facebookpagina:
https://www.facebook.com/bethlehemkerkhilversum/

Rond de Bethlehemkerk
Naast de digitale kanalen heeft onze wijkgemeente ook nog de papieren Rond de Bethlehemkerk. Dit blad wordt gratis verstrekt en bevat nieuws uit de gemeente en andere interessante artikelen.Het verschijnt vier maal per jaar. Vrijwilligers bezorgen het wijkblad bij de kerkleden.
Kopij: uiterlijk op de in het lopende nummer aangegeven datum aanleveren, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkbrink 
Kerkbrink geeft informatie over alle bij de PKN Hilversum betrokken gemeenten en wordt toegezonden aan alle leden, die als ‘actief’ geregistreerd zijn. Wie als ‘passief’ geregistreerd is en vraagt om het kerkblad, krijgt het ook. Eénmaal per jaar ontvangt u een verzoek om een bijdrage ten behoeve van Kerkbrink te geven. Niet-leden binnen en buiten Hilversum kunnen zich abonneren.
Opgave en adreswijzigingen bij het kerkelijk bureau:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kopij voor de wijkberichten kunt u uiterlijk op de donderdag die voorafgaat aan de eerste zondag van de maand, en vòòr 08.00 uur sturen naar Mieke van der Veen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klik hier voor het rooster 2022.

Andere kopij kunt u aanleveren bij de redactie van Kerkbrink, gevestigd in het kerkelijk bureau aan de Loosdrechtseweg 263A of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Seksueel misbruik in de kerk - SMPR 
Grensoverschrijdend gedrag kan overal voorkomen, en de kerk vormt daarop geen uitzondering. Een veilige gemeente is noodzakelijk, maar niet vanzelf-sprekend. 

Wij attenderen u op de organisatie SMPR voor mensen die seksueel misbruik in een pastorale relatie of pastorale gezagsrelatie hebben ervaren en voor de mensen om hen heen. SMPR is er voor de eerste opvang en biedt een luisterend oor. Zij zijn beschikbaar voor vragen, informatie en hulp rond grensoverschrijdend gedrag binnen de kerk. Desgewenst anoniem. De SMPR is een samenwerkingsverband van 9 kerken en werkt onafhankelijk. 

De contactgegevens SMPR
www.smpr.nl 
Sophie Bloemert, coördinator SMPR 
Postbus 6028, 3503 PA Utrecht 
telefoon: 030-3038590 
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
bezoekadres: Joseph Haydnlaan 2a, 3533 AE Utrecht