Oecumenische vieringen
Tenminste viermaal per jaar wordt een oecumenische dienst van Woord en Gebed gehouden, tezamen met de R.K. Parochie Emmaus-Paulus. Deze diensten vinden afwisselend plaats in de Bethlehemkerk en in gebouw ‘De Waaier’. Een aantal gemeenteleden en parochianen helpt mee de diensten voor te bereiden. De vieringen zijn meestal op zondag. Eventueel afwijkende dagen en aanvangstijden, zoals de palmtakkenwijding op zaterdagavond voor Palmpasen, worden in Kerkbrink, in de nieuwsbrief en op de website gepubliceerd.

Vieringen met de Diependaalse kerk
Sinds 2015 vieren we de diensten in de zomervakantie, op oudjaarsavond en Hemelvaartsdag gezamenlijk met de Diependaalse kerk.
Op de websites van beide kerken, in de nieuwsbrief en in Kerkbrink kunt u plaats en aanvangstijd vinden.

Taizé-vieringen voor jongeren
20160206 taizeElke vierde vrijdag van de maand is er bij Casella (Soestdijkerstraatweg 145) een ontmoeting in de stijl van Taizé: samen eten en vieren.
Taizé is een internationale oecumenische kloostergemeenschap die in 1940 door Frère Roger in Frankrijk werd opgericht. Jonge mensen tot 35 jaar zijn van harte welkom. Je mag je opgeven (i.v.m. boodschappen) maar ook zonder opgave ben je van harte welkom!

Programma:

18.00 uur inloop;
18.20 uur soep met brood;
19.10 uur inzingen;
19.30 uur viering.

Je kunt eventueel ook alleen naar de viering komen.

Contactpersoon: Martina Wesselius-Thon
 

Oecumenische vieringen in Ziekenhuis Tergooi locatie Hilversum
Tot eind december 2017 is er iedere zondagmorgen om 10.00 uur een oecumenische viering in de Wesselzaal van Tergooi Hilversum. Deze diensten zijn alleen in het ziekenhuis mee te  luisteren.
Vanaf januari 2018 wordt er gestart met een vieringen experiment. Tegen die tijd wordt er een artikel gepubliceerd in de Kerkbrink met verdere informatie.

Geestelijk verzorger: ds. Christine van den End
 

Diensten in Zuiderheide
Iedere week wordt er in zorgcentrum Zuiderheide een weekopening voor senioren gehouden. Deze vieringen beginnen om 10.30 uur en duren ongeveer drie kwartier.
Maar er komen grote veranderingen aan, zoals u kunt zien als u langs rijdt. Kunnen tijdens en na de verbouwing de weekopeningen worden voortgezet? Op dit moment valt daarover niets te zeggen. Te zijner tijd zal daarover meer bekend worden gemaakt door Amaris Zuiderheide. Zodra wij wat weten zullen we u informeren via de wijkberichten in Kerkbrink.

Contactpersoon: Ina Buist
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Diensten in Zonnehoeve
In Verpleeghuis Zonnehoeve (Loosdrechtsebos 9) wordt iedere week op zaterdagmorgen om 10.30 uur een dienst gehouden. Voor informatie over de diensten kunt u mailen met de pastor.
Pastor: ds. Lia Jansen