De Kapel

De zelfgebakken taart is gesneden, de koffie geurt door het gebouw en de banner staat voor de deur. De gastvrouwen van de Kapel zijn er klaar voor. We beginnen zelf met een kop koffie, een moment om even bij te praten. Tegen half elf komt ook een eerste gast binnen, kort daarna gevolgd door een tweede. Een klein, maar select gezelschap, waarmee geanimeerde gesprekken ontstonden. We hadden met plezier nog wat andere gasten verwelkomd, maar wie weet de volgende maal: maandag 7 december van 13.30 – 16.30 staat onze deur weer open.

VEG Hilversum
Vanmiddag, 2 december, was de VEG Hilversum aan de beurt. Alles was op tijd klaargezet en het was afwachten wie er zou komen. We mochten 11 bezoekers ontvangen, een mooie mix van eigen gemeenteleden, belangstellenden van andere deelnemende organisaties en overige bezoekers. Al met al een gezellige, geslaagde bijeenkomst. We zien uit naar de volgende keer!

De Erfgooierspeeltuin
Terwijl de leeuw de wacht hield en de fakkels het pad verlichtten, maakten Truus en ik verder alles in orde. We hoefden trouwens niet alles zelf te doen, de vrijwilligers van de speeltuin hadden het pad al geveegd en de zaal in kerstsfeer gebracht!
Inmiddels hebben we vanuit de Verbinding al jarenlang een warme band met de speeltuin en daarom vonden we het ook heel mooi om van daaruit mee te doen met de Levende adventskalender.

De koffie stond dus klaar en we hadden lekkere muffins.

Uiteindelijk mochten we 3 welkome gasten ontmoeten, die ons overigens niet vreemd waren. Jaap en José kennen de speeltuin als geen ander en ook de andere bekende Hilversummer die we mochten verwelkomen kende de speeltuin al, uit de tijd dat zijn kinderen nog jong waren.

Goede gesprekken en warm contact maakten het voor ons tot een geslaagde avond.

En zo geven we het licht door!