Silo – de Ontmoeting

Om 10.00u stonden de koffie, thee en zelf gebakken koekjes klaar en brandden alle waxinelichtjes in de lantaarntjes. Wie zouden er vanochtend aan onze deur kloppen?
Met z’n vieren wachtten we af en dronken ondertussen gezellig koffie met elkaar. Zo kregen we zelf eerst even gelegenheid om bij te praten.

Rond 10.30u kwam er een mevrouw binnen en later volgden nog twee dames. In kleine groepjes van twee of drie hadden we gezellige en mooie gesprekken.

Een ochtend waarop we met dankbaarheid terug kijken.

Grand Café Zuid

De banner van de Levende Adventskalender is aan de Van Ghentlaan op tijd buiten gezet en vanaf afstand al te zien. Het is duidelijk waar je vanmiddag moet zijn. Vorig jaar moest het Grand Café zich nog terug trekken i.v.m. de toen geldende Corona contact beperkingen voor locaties met dagbesteding. Dit jaar ziet het er voor het Grand Café beter uit; niet alleen voor kop heerlijke cappuccino kun je er terecht, maar deze winter staan er ook diverse stamppotjes en een stevige erwtensoep op de menu kaart.  

Helaas viel het aantal Levende Adventskalender bezoekers tegen, maar we kijken blij moedig uit naar komende woensdagmiddag 8 december. Dan zetten we de deuren opnieuw open voor de Levende Adventskalender.