Ontspanning bieden en verbindingen laten ontstaan, is naast het informeren één van de belangrijkste doelen van ons als bestuur. 

Daarom nodigen wij u graag uit voor een bijzonder concert van het Participatiekoor ’t Gooi en wel op zaterdagavond 25 maart om 20.00 uur in de Bethlehemkerk, Hilversum

Het Participatiekoor ’t Gooi is door Stichting Mantelzangers opgericht als een koor voor mensen met een haperend brein en ondersteunende zangers. 
Een derde van de zangers heeft een vorm van dementie. Zij zingen samen met mantelzangers, én het Jeugdkoor Spaarne de hoogtepunten uit de Matthäus Passion van J.S. Bach. 
Het koor wordt begeleid door een orkest van twaalf professionele instrumentalisten en de dirigent is Piet Philipse. 
Ze spelen dit jaar al weer voor de vijfde keer en daarom is het thema van deze lustrum-uitvoering van Bachs meesterwerk: “Ich will hier bei dir stehen”.

Voor meer informatie over de stichting kunt u hier vinden: https://www.participatiekoor.nl/

Wij nodigen u van harte uit voor dit bijzondere concert op zaterdag 25 maart om 20:00 uur in de Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263 in Hilversum. 
De kaartjes worden aangeboden door Alzheimer Nederland Afdeling Gooi & Omstreken.
U kunt reageren per email naar de secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw adres. Vervolgens sturen wij per post en zonder kosten een of twee kaarten aan u toe. 

Voor meer informatie kunt u ook bellen met Arend Plomp, Alzheimer Nederland Afdeling Gooi & Omstreken: 06 -1509.4072. 

Met vriendelijke groet,

Frederiek Damen en Arend Plomp

Bestuur Alzheimer Nederland Afdeling Gooi & Omstreken