20160215 kinderen

Naast de activiteiten op zondag tijdens de eredienst (oppas, kinderdienst en tienerdienst) organiseert de Bethlehemkerk voor kinderen en jongeren:

Kindercatechese
Zijn jullie er weer bij dit seizoen? Of kom je voor het eerst? Als je op de basisschool zit, ben je van harte welkom bij de Kindercatechese.

We komen altijd bij elkaar op een zondagmorgen tijdens de gehele kerkdienst, dit op een aantal zondagen in het jaar. Op de andere zondagen is er een gewone kinderdienst.

Bij de Kindercatechese praten we met elkaar wat langer over een bepaald onderwerp. We knutselen, kijken naar een filmpje, en we zingen.

Afgelopen seizoen hebben we gepraat en geknutseld over ‘bidden’; we hebben een bidboom gemaakt en een mooie ketting, We zijn ook op pad geweest met de kinderen van de Morgenstergemeente.
Hoe en wat we straks gaan doen en wanneer is nog een verrassing. Je wordt op de hoogte gebracht door een persoonlijke uitnodiging van ons en we je zien dan heel graag bij de groep!

Contactpersoon: Bonny Rem-Veldstra

Catechese 12 t/m 15 jaar
Om de twee weken is er op vrijdagavond van 19.30-20.30 uur catechese voor jongeren van 12 t/m 15 jaar.
Na een gezamenlijk begin gaan we in twee leeftijdsgroepen verder.
Catechese is door samen luisteren, praten en doen ons geloof beleven.
De tieners krijgen een uitnodiging wanneer de catechese/stercafé en de tienerdiensten weer beginnen.

Coördinator: Wilma Hilberts

Stercafé
Op vrijdagavond is er voor de tieners van 12-15 jaar ook Stercafé. Na het catechese uur ontspannen en bijkomen met een leuke activiteit zoals Sirkelslag, filmavond, Bethlehem Book of Records en nog veel meer.
De activiteiten worden door het Sterbestuur (bestaande uit een groep actieve tieners) georganiseerd, bijgestaan door enthousiaste vrijwilligers. Stercafé start direct na catechese en is rond 22.00 uur afgelopen.
De eerste avond is op 6 oktober.

Contactpersoon: Els Verkerk

16+plus groep
Elke maand komen de 16-plussers samen in de Bethlehemkerk. Het programma maken we met elkaar.
Wat we bieden is leuke bijeenkomst met leeftijdsgenoten en een goed gesprek.

Contactpersonen: Annette en Koos van Vliet