20160215 kinderen

Naast de activiteiten op zondag tijdens de eredienst (oppas, kinderdienst en tienerdienst) organiseert de Bethlehemkerk voor kinderen en jongeren:

Kindercatechese
Kom je er ook bij? In het najaar komen de kinderen van de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool twee maal bij elkaar voor de kindercatechese. Je krijgt hiervoor een persoonlijke uitnodiging waarin de data staan vermeld.

En wat gaan we doen? Het onderwerp is nog niet bekend maar we gaan zingen, praten, luisteren, kijken, nadenken, iets doen, iets snoepen.
Vorig jaar hebben we harten gemaakt op een doek. We zeggen hiermee dat we vanuit ons hart bezig zijn als we bij elkaar zitten.
Gezellig is het altijd dus wees erbij en neem je vriend, buurmeisje, neefje of klasgenoot mee. Je hoort van ons!

Catechese 12 t/m 15 jaar
Om de twee weken is er op vrijdagavond van 19.30-20.30 uur catechese voor jongeren van 12 t/m 15 jaar.
Na een gezamenlijk begin gaan we in twee leeftijdsgroepen verder.
Catechese is door samen luisteren, praten en doen ons geloof beleven.
De tieners krijgen een uitnodiging wanneer de catechese/stercafe en de tienerdiensten weer beginnen.

Contactpersoon: Christa Streutker

Stercafé
Op vrijdagavond is er voor de tieners van 12-15 jaar ook Stercafé. Na het catechese uur ontspannen en bijkomen met een leuke activiteit zoals Sirkelslag, filmavond, Bethlehem Book of Records en nog veel meer.
De activiteiten worden door het Sterbestuur (bestaande uit een groep actieve tieners) georganiseerd, bijgestaan door enthousiaste vrijwilligers. Stercafé start direct na catechese en is rond 22.00 uur afgelopen.
De eerste avond is op 7 oktober.

Contactpersoon: Els Verkerk

16+plus groep
Elke maand komen de 16-plussers samen in de Bethlehemkerk. Het programma maken we met elkaar.
Wat we bieden is leuke bijeenkomst met leeftijdsgenoten en een goed gesprek.

Contactpersonen: Annette en Koos van Vliet