Instuif
Elke eerste en derde donderdag van de maand van 10.00 - 11.30 uur is er instuif in de Bethlehemkerk.
Dat betekent dat u zonder lid te zijn, zonder contributie te betalen, kunt instuiven, zo maar binnenlopen. Er zijn sprekers over interessante onderwerpen, knutselochtenden, bezoeken aan musea en andere leuke dingen om te doen.

Contactpersoon: Henny de Vries-Verburg

Ontspanningsmiddag voor senioren

Elke dinsdagmiddag, vanaf 23 augustus, is er een ontspanningsbijeenkomst voor senioren. Deze wordt gehouden in zaal 1 van de Bethlehemkerk van 14.30-16.30 uur. De zaal is open om 14.00 uur. U kunt er handwerken, een spelletje spelen, of met elkaar een gesprekje voeren.

Met Kerstmis en Pasen is er een speciale viering voor de senioren in de Bethlehemwijk.

Wilt u zich een middagje ontspannen en stelt u contact met ouderen op prijs, u vindt het bij ons op de soos!
U bent van harte welkom.

Contactpersonen: Matty Florijn, Ineke Marijt, Ans van der Molen, Alice Schrijver

Seniorengesprekskring
Sinds 2016 organiseren we in plaats van de gesprekskring Zuiderheide de seniorengesprekskring in de Bethlehemkerk.
Niet alleen gemeenteleden uit Zuiderheide of de torentjes van Kerkelanden, maar alle senioren uit de wijk zijn daarbij van harte welkom.
Deze seniorengesprekskring is in het komende seizoen op donderdagmiddag van 15.30-16.30 uur in de Bethlehemkerk en wordt afwisselend geleid door ds. Erik van Halsema en ds. Jetty Scheurwater.

De data voor het komende seizoen zijn:
8 september, 13 oktober en 10 november 2016 en 19 januari, 9 maart, 11 mei en 8 juni 2017

Als u graag wilt komen, maar geen vervoer hebt kunt u contact opnemen met Ira Bos.

Op 15 december 2016 is er geen gesprekskring i.v.m. de drukke decemberperiode.
Op 9 februari 2017 is er geen gesprekskring i.v.m. ontmoetingsmiddag.
Op 13 april 2017 is er geen gesprekskring i.v.m. de Stille Week.