Instuif
Elke eerste en derde donderdag van de maand van 10.00 - 11.30 uur is er instuif in de Bethlehemkerk.
Dat betekent dat u zonder lid te zijn, zonder contributie te betalen, kunt instuiven, zo maar binnenlopen. Er zijn sprekers over interessante onderwerpen, knutselochtenden, bezoeken aan musea en andere leuke dingen om te doen.

Contactpersoon: Henny de Vries-Verburg

Ontspanningsmiddag voor senioren

Elke dinsdagmiddag is er een ontspanningsbijeenkomst voor senioren. Deze wordt gehouden in zaal 1 van de Bethlehemkerk van 14.30-16.30 uur. De zaal is open om 14.00 uur. U kunt er handwerken, een spelletje spelen, of met elkaar een gesprekje voeren.

Met Kerstmis en Pasen is er een speciale viering voor de senioren in de Bethlehemwijk.

Wilt u zich een middagje ontspannen en stelt u contact met ouderen op prijs, u vindt het bij ons op de soos!
U bent van harte welkom.

Contactpersonen: Ineke Marijt, Alice Schrijver

Met uw kerk op reis
Elk jaar wordt er midden in de zomer een reisdag georganiseerd.

In 2019 gaat dit voor de 7e keer gebeuren. Deze dag is bedoeld voor senioren, met vrije reisdagen, maar ook anderen kunnen mee. Zij reizen met 40% korting. Iedereen mag mee. Voorwaarde is dat men zelfstandig kan reizen.

Dit reisje wordt speciaal georganiseerd vanwege de stille periode voor senioren. Kinderen, familieleden en vrienden zijn op vakantie. De meeste kerkelijke activiteiten liggen stil.

Waar de reis in 2019 naar toe gaat is nog niet precies bekend. Eerder ging de reis naar: Leeuwarden, Dordrecht, de Biesbosch, Giethoorn, Leiden, ’s-Hertogenbosch, met de boot van Enkhuizen naar Stavoren en een rondje IJsselmeer.

Wij doen ons best om het lopen tot een minimum te beperken. De kosten voor deze dag houden wij zo laag mogelijk, zodat iedereen mee kan.

Heeft u interesse of ideeën, dan kunt u nu al contact opnemen met Nel Koning of Kees Schipper.