Instuif
Elke eerste en derde donderdag van de maand van 10.00 - 11.30 uur is er instuif in de Bethlehemkerk.
Dat betekent dat u zonder lid te zijn, zonder contributie te betalen, kunt instuiven, zo maar binnenlopen. Er zijn sprekers over interessante onderwerpen, knutselochtenden, bezoeken aan musea en andere leuke dingen om te doen.

Contactpersoon: Henny de Vries-Verburg

Ontspanningsmiddag voor senioren

Elke dinsdagmiddag is er een ontspanningsbijeenkomst voor senioren. Deze wordt gehouden in zaal 1 van de Bethlehemkerk van 14.30-16.30 uur. De zaal is open om 14.00 uur. U kunt er handwerken, een spelletje spelen, of met elkaar een gesprekje voeren.

Met Kerstmis en Pasen is er een speciale viering voor de senioren in de Bethlehemwijk.

Wilt u zich een middagje ontspannen en stelt u contact met ouderen op prijs, u vindt het bij ons op de soos!
U bent van harte welkom.

Contactpersoon: Alice Schrijver

Met uw kerk op reis

Elk jaar worden er midden in de zomer uitjes georganiseerd.

Deze zijn bedoeld voor senioren met vrije reisdagen, maar ook anderen kunnen mee. Zij reizen met 40% korting. Voorwaarde is dat men zelfstandig kan reizen. Deze dagen  worden speciaal georganiseerd vanwege de stille periode voor senioren. Kinderen, familieleden en vrienden zijn op vakantie. De meeste kerkelijke activiteiten liggen stil. De bestemming(en) voor 2020 worden tijdig bekend gemaakt via de beamer, nieuwsbrief, website en Kerkbrink.

Wij doen ons best om het lopen tot een minimum te beperken. De kosten voor deze dag houden wij zo laag mogelijk, zodat iedereen mee kan. Heeft u interesse of ideeën, dan kunt u nu al contact opnemen met de

contactpersonen: Kees Schipper en Maria Kruithof