Wij kijken terug op een prachtig MIHL seizoen. Dat willen we graag met elkaar op gepaste wijze afsluiten. Wat hebben we veel met elkaar beleefd het afgelopen seizoen. We hebben met elkaar gesproken over ontwikkelingswerk, hebben een drieluik gemaakt, we hebben gekeken naar het grijze gebied rond grensoverschrijding en in maart zijn we gezamenlijk op stap gegaan richting PGH 2040. Vrijdagavond 9 juni gaan we dit seizoen met elkaar afsluiten met een gezellige barbecue, locatie Bethlehemkerk.

Wij zullen zorgen dat er genoeg is om op de BBQ te leggen. Wel vragen wij jullie hiervoor een bijdrage ongeveer € 10,= p.p. voor vlees/vegetarisch en stokbrood en toebehoren. Heel graag aangevuld met jullie eigen inbreng voor de salades en drankjes. Kunnen jullie bij je opgave doorgeven of je salades en/of drank meeneemt? En ook graag je voorkeur voor vlees, vegetarisch of een combinatie, dan kunnen we daar rekening mee houden. 

Vanaf 18.45 uur is de inloop waarna de BBQ aan zal gaan. Wij hopen jullie allen te ontmoeten 9 juni. 

Opgeven kan voor 7 juni per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met vriendelijke groet, 

Het voorbereidingsteam Annelene, Anita en Ineke