De collecte in de PgH-kerken van zondag 27 augustus is bestemd voor transport van hulpgoederen naar Oekraïne. De ingezamelde en aangekochte goederen worden door Kees van Doorn en zeven andere chauffeurs naar Hongarije gebracht. Vandaaruit zal het met busjes naar Oekraïne worden getransporteerd.

Het chauffeursteam doet dit geheel belangeloos voor de Stichting Kinderen in Nood uit Bussum. De opbrengst van de collecte wordt voornamelijk gebruikt voor diesel voor de vier vrachtauto’s en voor tol.

Oezjhorod

Het team vertrekt in de nacht van zondag 10 op maandag 11 september 2023. Via Duitsland en Oostenrijk hoopt het dan dinsdagmorgen in Hongarije aan te komen. De vrachtwagens worden vervolgens op dinsdagmiddag en woensdagmorgen gelost. Als de situatie veilig is reist het team woensdagmiddag 13 september verder naar de plaats Oezjhorod in Oekraïne. Het is de bedoeling om daar het distributiepunt te bekijken waaruit alle goederen verder Oekraïne in worden verspreid.

De volgende ochtend wordt dan vanuit Hongarije de terugreis aanvaard. Vrijdagavond 15 september hoopt het team weer terug te zijn in Ankeveen. De reis is via Facebook te volgen via: 4 Trucks vol hulpgoederen.

De 1e collecte is voor de stichting Kinderen in Nood. 
Stichting Kinderen in nood is begonnen als een  kleine stichting uit Bussum en nu uitgegroeid tot een landelijke organisatie die wordt gerund door alleen vrijwilligers. Zij zamelen goederen in die naar Oekraïne en andere Oostbloklanden gaan. Je kunt hierbij denken aan speelgoed, computers, voedsel, kleding, EHBO materiaal en nog veel meer. Zij zorgen ook voor het transport, gemiddeld rijdt er elke maand een vrachtwagen die kant op. We vragen uw geldelijke bijdrage voor de transportkosten, een  transport kost gemiddeld 5.000 euro. Graag ondersteunen we deze actie!

Maak uw bijdrage over naar: NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. Kinderen in Nood

De 2e collecte is bestemd voor de Protestantse Gemeente Hilversum (PGH).
PGH houdt onze wijkgemeentes in stand. En steunt de Protestantse Kerk; landelijke organisatie, dienstverlening en betaalde professionals.

U steunt onze Kerk met een gift aan deze collecte. 

Uw bijdrage kunt u overmaken op: NL45RABO0373722591 PGH inz. betalingen o.v.v. PGH

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via BethlehemkerkcollectesAls u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!

 

Makkelijk: Giften via één iDeal-boeking overmaken? Scan dan de QR-code hierboven: De betalingen komen deze week ten gunste van bovenstaande collecten.

Meer informatie over bovenstaande collectes bij:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.