Hallo, ik ben Marthy Boer en ik exposeer deze maand met mijn schilderijen in de Bethlehemkerk.

De schilderijen die ik exposeer zijn allen onderdeel van de cursussen en opleiding die ik heb gevolgd bij het Zelfontdekken door schilderen.

Het Zelfontdekken door schilderen is ontwikkeld en wordt al meer dan twintig jaar gegeven door drs. Gerda Merckx. Het Zelfontdekken door schilderen richt zich niet op het schilderen maar op de aangeboden innerlijke weg, die werkt met vier thema’s “Metamorfose”, “Kracht van de natuur en de eigen natuur”, “vier existentiële kwaliteiten ( verlangen, verdriet, verzet, moedeloosheid)”en “Scheppingskracht”. Elk thema bestaat uit vier bijeenkomsten. Centraal staat iedere bijeenkomst een thema wat zelf wordt gekozen als verlangen of vraag wat geformuleerd is tot persoonlijk thema en wat gedurende de cursus wordt gerealiseerd. Ik heb zelf een basiscursus, een vervolgcursus en 5 gevorderdencursussen gevolgd en daarna de opleiding tot docent Zelfontdekken door schilderen gevolgd en laat hier mijn schilderijen van zien.

Voor het Zelfontdekken door schilderen is er geen ervaring met schilderen nodig. Het Zelfontdekken door schilderen geeft kracht tot veranderen door : gesprek, het herhalen van de aangeboden innerlijke weg, een nieuwe opdracht en daarna het schilderen. De bijeenkomst duurt twee uur. Thuis wordt een verslag geschreven over de ervaring en doorwerking in het dagelijks leven.

Naast de cursus Zelfontdekken door schilderen wordt er ook een vijfdaagse cursus “Scheppingsschilderspel ”aangeboden met lucht, wolken en zon. Deze vijfdaagse cursus is met thema, gesprek, meditatie en schilderen

Geïnteresseerd? Informatie:

Marthy Boer
0626800718

www. Zelfontdekkendoorschilderen.nl