De avonden worden langer en Sinterklaas is weer bijna in het land. De bergen speelgoed in de huiskamer worden nog wat hoger... Of er is gebrek aan leuk speelgoed… Kan dat anders? Ja!

Op dinsdag 21 november organiseert de Bethlehemkerk een SwapSint Ruilmarkt in de Bethlehemkerk. Het idee is dat Sinterklaas duurza(a)m(er) gevierd kan worden, door jouw oude speelgoed te ruilen voor speelgoed waar een ander kind niet meer mee speelt. Iets voor jou? Ruim dan de kasten op en ruil mooi, compleet speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt voor ‘nieuw’ speelgoed!

Je levert eerst het speelgoed in, krijgt punten mee ter waarde van wat je hebt ingeleverd en kan die op een later moment die dag ruilen tegen ander speelgoed.

Inlever moment dinsdag 21 november tussen 19:00 en 20:00 uur
Ruil moment dinsdag 21 november tussen 20:15 en 21:30 uur.

Meer informatie over het inleveren en ruilen van speelgoed voor de SwapSint Ruilmarkt mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe het werkt
Als je speelgoed inlevert krijg je munten waarvoor je ander speelgoed kunt uitkiezen.

Allereerst is het volgende belangrijk om in je agenda te zetten:
Inleveren speelgoed: dinsdag 21 november van 19.00 uur - 20.00 uur
Ruilen:                        dinsdag 21 november van 20.15 uur - 21.30 uur

Praktische info:
Lokatie, Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263, 1215 JV Hilversum.

Het speelgoed dat je inlevert is:
- Schoon
- Compleet en heel ( van puzzels graag een foto dat deze compleet is)
- Met werkende batterij
- Maximaal 10 stuks, waarvan maximaal 3 baby-artikelen
(Geen speelgoed van spaaracties van bv de Mac of een supermarkt)
Wij nemen géén knuffels in

Het speelgoed dat je inlevert moet goed genoeg én van deze tijd zijn om een tweede leven als Sinterklaascadeautje te krijgen. Speelgoed dat teveel gebruikssporen heeft of overduidelijk niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, wordt niet ingenomen. Het wordt door de vrijwilligers bekeken en in categorieën verdeeld, waar een punt naar waarde aan wordt gekoppeld zoals;

  • 1 munt: tot € 2,50
  • 2 munten: tot € 5,00
  • 3 munten: tot € 7,50
  • 4 munten: tot € 10,00
  • 5 munten: tot € 12,50
  • 6 munten: tot € 15,00
  • 7 munten: tot € 17,50 en zo verder…

Er kunnen ook KINDER-boeken (zonder teveel gebruikssporen) ingeleverd worden. Voor elk boek krijg je een boekenpunt. Deze kan weer ingeruild worden voor een ander boek.
Speelgoed en boeken die worden ingeleverd kunnen aan het eind van de ruilmarkt niet meer opgehaald worden. Wat overblijft wordt na afloop aan een goed doel gedoneerd.

Véél ruilplezier!

Sinds 2018 is de Bethlehemkerk een groene kerk. Dat betekent dat de Bethlehemkerk zich blijvend inspant voor een groenere en betere wereld.

Wilt u meer weten, stuur dan een bericht naar ds. Aster Abrahamsen of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.