Op deze zondag van de eenheid is de enige collecte bestemd voor de vluchtelingkinderen in Griekenland. Dit doel is aangedragen door de Hilversumse Raad voor Kerken.

Gammele tenten. Extreme kou of juist ondraaglijke hitte. Onveiligheid, gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen, sanitaire voorzieningen. En misschien wel het ergst van alles: de uitzichtloosheid, het jarenlange, onzekere wachten. Dat is de realiteit waarin duizenden kinderen in Griekse vluchtelingenkampen opgroeien. Via 3 partnerorganisaties helpt Kerk in Actie vluchtelingen in Griekenland met voedsel, kleding, zorg en onderwijs. Kom ook in actie en geef! Geef licht aan vluchtelingenkinderen in Griekenland! Helpt u mee?

Deze collecte wordt van harte bij u aanbevolen.

Uw bijdrage kunt u overmaken op:NL79RABO 0373711794 t.n.v. PGH o.v.v. Vluchtelingkinderen

Wijze van betalen
De collecten kunt u voldoen via Bethlehemkerkcollectes. Als u een smartphone heeft kan de QR-code hieronder gebruikt worden.
Ook kunt u uw gift overmaken via de bankrekeningnummers die bij de doelen vermeld worden.

Alle gevers thuis en in de kerk: Hartelijk dank!