Eerste collecte: Inloophuis Wording
Tweede collecte: Kerk
Derde collecte: Wijkkas

Eerste collecte: Inloophuis wording
Inloophuis Wording wil een open huis bieden voor een ieder die, om welke reden dan ook, dakloos of thuisloos geworden is, voor medeburgers die te kampen hebben met psychische – of verslavingsproblemen en ook voor alleengaanden, die graag anderen willen ontmoeten. Vanuit de christelijke instelling ‘Omzien naar de medemens’ staan vrijwilligers klaar om mensen op te vangen met een kop koffie, thee, brood, soep én een luisterend oor. Ook wordt op donderdagavond een gratis warme maaltijd verzorgd. Dit alles wordt door vrijwilligers georganiseerd en begeleid. De diaconie beveelt daarom deze collecte ook van harte bij u aan.

Meer informatie vindt u op de website: www.inloophuis-wording.nl.

U steunt Inloophuis Wording met een gift in de 1e collecte. Maak uw bijdrage over naar IBAN: NL79RABO0373711794 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Hilversum o.v.v. Inloophuis Wording

Tweede collecte: Kerk
Deze collecte is bestemd voor de Kerk: de Protestantse Gemeente Hilversum. De organisatie die het mogelijk maakt om onze wijkgemeentes in stand te houden. U steunt de Kerk met een gift in de 2e collecte. Maak uw bijdrage over naar: NL42RABO 0373722451 t.n.v. Protestantse Gemeente te Hilversum o.v.v. PGH

Derde collecte: Wijkkas
Deze collecte is bestemd voor de wijkkas. Activiteiten, die specifiek voor en door de Bethlehemkerk zijn, worden betaald uit de wijkkas. Denk hierbij aan de kosten van catechese, bijzondere zondagen, Rond de Bethlehemkerk, enzovoort. Ook het interieur van de kerk wordt uit de wijkkas bekostigd. U kunt uw bijdrage overmaken op: IBAN: NL45 RABO 0373722494 t.n.v. Protestantse gemeente Hilversum o.v.v. PWG Bethlehemkerk wijkkas.